Glorious 

Detta är en plats för ungdomar att tillhöra och älska. Vi ses varje fredag mellan 19.30-21.30 i lokalerna på nedervåningen (ingång genom glasdörrarna).

Så här ser en fredag ut i regel:
19.30 Vi drar igång med en ”icebreaker-lek”så att alla ska bli inkluderade. Sen drar vi igång med en aktivitet som pågår ungefär 45 minuter.
Ca: 20.15 Fika tillsammans. Det kan till exempel vara något bakverk, eller annan härlig fredagsfika.
Ca: 20. 45 Andakt med kort undervisning utifrån bibeln. Lovsång och möjlighet till förbön och samtalsgrupper kommer finnas.
21.30 Här slutar kvällens planerade aktiviteter och andakt. För den som vill så kommer det finnas möjlighet att hänga kvar och spela pingis, spela och annat fram till klockan 23.00.
Det är dock inte säkert att det är bemannat i kyrkan efter klockan 12.30 varje fredag. Vid frågor om detta hör av dig till Fredrik.

Vi tror att den nära gemenskapen med varandra och till Gud gör något med oss som människor. Vi blir mer och mer dem vi tror att Gud har skapat oss till att vara. Just därför vill vi på Glorious bygga en kultur där alla ska kunna få ta ägandeskap av fredagskvällarna och få vara som man är.

Tanken med denna lilla gruppen är att man ska få möjlighet att lära känna några lite bättre men också få dela det man har överst på sitt hjärta, om man vill. Vi längtar efter att få träffa och lära känna just dig!

Smågrupper

Att dela livet i en mindre gemenskap är något som är en stor del av det kristna livet oavsett ålder eller bakgrund. Vill du vara med i en smågrupp? Vill du veta mer eller gå med i en smågrupp, kolla in immanuel.nu/smagrupp/ eller mejla till smagrupp@immanuel.nu

Sociala medier

Allt vi gör och vad som händer på fredagarna hittar du enklast på våra sociala medier:

Instagram: @gloriousimmanuel
Facebook: Glorious Immanuelskyrkan

Kontaktuppgifter

Har du frågor eller om du är sugen på att engagera dig i ungdomsarbetet, hör av dig till  Fredrik Lidberg på 076-8554437, eller på fredrik.lidberg@immanuel.nu