Konfa- för dig som går i 8:an eller 9:an 

Vi vill erbjuda konfa för dig som vill komma till en trygg plats för att brottas med livets olika frågor, lätta som djupa. Vi kommer att träffas en gång varje/varannan vecka under hösten 2021 och våren 2022 för att äta ihop, ha ett kort undervisningspass om ett ämne ur materialet, och sedan ge mycket utrymme för att dela sina egna tankar och ställa vilken fråga som helst. 
Vi kommer utgå från ett konfirmationsmaterial som heter Grundad, och är från Sjöbergs förlag. Materialet innehåller bland annat teman som skapelseberättelsen, bibeln, syndafallet, frälsningen, kärlek, familj och vänner, Gud, Jesus, Den helige ande, De kristna helgerna, vetenskapen, ondskan, döden, bönen, dopet, kyrkan, ses och relationer mm. 
Konfa-året avslutas med ett läget som på våren eller sommaren 2022. Mer info om det lägret kommer. 
För anmälan och mer information: Fredrik Lidberg, fredrik.lidberg@immanuel.nu, 0768554437 

Glorious 

Glorious är vårt ungdomsarbete där vi vill att ungdomar ska lära sig att älska kyrkan, sig själva, och andra människor. Men framför allt att de ska få upptäcka Jesus Kristus som sin Herre, och bli trygga i sin identitet och växa i sin relation med Honom.

Varje fredag börjar med mingel, följt av en samling med lovsång och unga personer som berättar om sin tro, vem Jesus är och vad han fått betyda för dem. Senare under kvällen är Vardagsrummet öppet – en plats för häng, café, pingis, tv-spel och skön atmosfär på en fredag kväll. Vårt mål är att du som är där för första gången ska känna dig hemma från första stund.

Smågrupper

Att dela livet i en mindre gemenskap är något som är en stor del av det kristna livet oavsett ålder eller bakgrund. Vill du vara med i en smågrupp? Vill du veta mer eller gå med i en smågrupp, kolla in immanuel.nu/smagrupp/ eller mejla till smagrupp@immanuel.nu

Sociala medier

Allt vi gör och vad som händer på fredagarna hittar du enklast på våra sociala medier:

Instagram: @gloriousimmanuel
Facebook: Glorious Immanuelskyrkan

Kontaktuppgifter

Har du frågor eller om du är sugen på att engagera dig i ungdomsarbetet, hör av dig till  Fredrik Lidberg på 076-8554437, eller på fredrik.lidberg@immanuel.nu

default image