New Wine Ledarkonferens

New Wine vill se lokala församlingar komma till liv som får vara med och förändra våra städer och vårt land. En del i detta tror vi är att ledare får verktyg att leda församlingarna vidare och att hela Guds folk blir utrustade till att göra Jesu gärningar.

Vi vill fortsätta bygga relationer och nätverka mellan lokala församlingar över samfundsgränserna och i år har vi därför fyra regionala ledarkonferenser. Vi vänder oss till dig som är ledare, ta med dig ditt team från din församling och kom. Vi välkomnar också dig som vill knyta kontakt med New Wine och brinner för att se landet förvandlat så att vi tillsammans får ta del av undervisning, betjäning och för att lära känna andra i din region. Med denna konferens vill vi strategiskt få människor att hitta, förstå och bli utrustade i sina tjänstegåvor så att församlingen blir den missionerande kraft Herren kallat till och hjälpa oss till att fungera i Andens kraft i vår vardag.

Välkommen till en ledarkonferens.

HUVUDTALARE

Mike Pilavachi är en internationell talare, pastor i Soul Survivor, Watford London, och grundare av Soul Survivor, en internationell rörelse som utrustar unga människor för att göra skillnad i vår tid. Han har skrivit boken ”Naturligt övernaturligt – att leva ett andefyllt vardagsliv” och kommer att undervisa om detta på konferenserna.

 

Alan Hirsch är en ledande röst inom den globala missionella rörelsen och har bland annat grundat The Forge Mission Training Network, 100 Movements och The 5Q Collective. Alan har skrivit en rad böcker, bland annat The Forgotten Ways, The Shaping of Things to Come, The Permanent Revolution och nu senast 5Q. Under konferensen kommer Alan att undervisa om vikten av de fem tjänstegåvorna och hur vi kan se dem i funktion i församlingen och i vardagen.

 

Debra Hirsch kommer hålla ett seminarium om ett missionellt perspektiv på sexualitet, gender och identitet. Debra kommer från Australien men jobbar nu som pastor i Kalifornien där hon möter dessa frågor på nära håll. Hon har gett ut boken Redeeming Sex: Naked converations about sexuality and spirituality. Hon har även skrivit boken  Untamed: Reactivating a Missional form of decipleship tillsammans med sin man Alan. Debra och Alan har hela deras gemensamma liv levt i kollektiv med andra i Los Angeles.

Kjell-Axel Johansson en god vän till oss i Immanuelskyrkan. Han har varit en man som varit på rätt plats i rätt tid för att öppna dörrar för New Wine, Willow Creek och Alpha i Sverige. När andra går i pension – då kliver Kjell-Axel in i att utforma en ledarutbildning hos Woodlands church i Texas… som 70-åring.

I hans nyutgivna bok God and the spritual Tsunami beskriver Kjell-Axel hur Gud påtagligt är verksam idag. EN metaforisk, kulturell, politisk & religiös tsunanim är på väg och när den kommer i full kraft kommer den vända den värld som vi känner den uppochned.
Kjell-Axels utgångspunkt för boken och för seminariet kommer vara: Det finns en Gud. Trosfrågan är en moralisk fråga inte en intellektuell. Gud skapade människan utifrån sin godhet som Hans representanter på Jorden. Då Gud är god och Hans natur är generositet – då blir essensen av synd att tvivla på Guds godhet och att vi fjärmar oss från honom. Och så mycket mer.

Schema:

Torsdag 14 mars
18.00
 Kvällsmöte    Guds Rike – naturligt övernaturligt i församlingen – Mike Pilavachi

Fredag 15 mars
9.00-12.30
 Möte & fika  Guds Rike – naturligt övernaturligt i församlingen – Mike Pilavachi (2 pass)
12.30   Lunch (Lunchseminarium för lovsångare med Alfred Nygren & Gabriel Lantz)
14.30-16.30 Samtalsforum: Hur rustar vi människor/församlingar att leva övernaturliga liv naturligt? Hur är det att bygga församling i Skåne? Andreas Wessman, pastor Europaporten, leder samtalet. Hur ser ett naturligt övernaturligt liv ut i Församling i förändring/förnyelse, i Ungdomar i Guds rike, i Arbetslivets teologi och i det Mångkulturella.

16.30     Middag
18.00     Kvällsseminarium   5 gåvor: som gestaltar Jesus genom församlingen – Alan Hirsch

Lördag 16 mars
9.00-12.30
 Seminarium & fika    5 gåvor: i funktion i församlingen (pass 1) – Alan Hirsch 
                                                  5 gåvor:  i funktion i vardagen (pass 2) – Alan Hirsch
12.30 Lunch
14.30-16.30  Storseminarium
1. Gudsrikeslivet – Kjell-Axel Johansson
2. Redeeming Sex – Deborah Hirsch

16.30   Middag
18.00   Avslutningsmöte

Adress: Immanuelskyrkan, Köpenhamnsvägen 3, 217 43 Malmö

Biljettpris: 450:-
500:- (from 1 mars)
Dagspass: 350:-

I biljettpriset ingår konferens och fika. Mat ordnas på egen hand.
Anmälan: www.event.newwine.se

Datum

14 - 16 mar 2019
Expired!

Tid

All Day

Mer info

Läs mer
Läs mer