Glorious LAN

Välkommen på Glorious LAN!
Fredagen den 25 mars vill vi bjuda in alla ungdomar till kyrkan för ett fartfyllt dygn tillsammans. Det vill säga att alla som har möjlighet att ta med sig en egen dator och koppla upp sig med andra och spela med och mot varandra.


Något för alla
Men detta är även en kväll för dem som inte har eller har möjlighet att ta med sig en egen stationär dator till kyrkan.Det kommer finnas en mängd sällskapsspel, Xbox, pingis, biljard, chans till samtal, pizza, kiosk där man kan handla både lättare mat men också det vanliga utbudet. Detta är på en ordinarie Glorious-fredag och just därför så vill vi som ledare verkligen ge utrymme för så många som möjligt att komma och vara med och dela gemenskapen.

Övernattning
Vi kommer hålla igång mellan 19.30- 13.00 på lördagen den 26 mars. Det medför att om man vill stanna hela natten så behöver man ha med sig luftmadrass och sovsäck.

Det kommer finnas två sovsalar, en för tjejer och en för killar. Dessutom är det såklart helt okej att vara med en stund på kvällen och sen åka hem och sova i sin egen säng 😊

Ledare på plats hela natten
Det kommer finnas minst två stycken av Glorious-ledarna på plats under hela natten. Och är man i behov av kontakt så får ni alltid ringa mig (Fredrik).

Mat, snacks och frukost
Under kvällens gång så kommer vi beställa pizza för alla som vill, detta kosta 50 kr per person. Vi kommer även fixa en lättare frukost som kommer finnas tillgänglig på morgonen/förmiddagen på lördagen.

MEN, det bästa med ett lan (förutom att hänga med sina vänner en hel natt) är såklart allt gott snacks man får ha med sig! Man tar med sig sitt eget snacks men det Glorious-kiosken kommer finnas öppen om man har glömt eller det tar slut.

Anmälan
Anmälan är tyvärr stängd.  

Datum

25 - 26 mar 2022
Expired!

Tid

19:30 - 13:00

Etiketter

Startsida