GLORIOUS

Välkommen till Immanuelkyrkans ungdomsverksamhet!
Detta är en plats för ungdomar att tillhöra och älska. Vi ses varje fredag mellan 19.30-21.30 i lokalerna på nedervåningen (ingång genom glasdörrarna).

Så här ser en fredag ut i regel:
19.30 Vi drar igång med en ”icebreaker-lek”så att alla ska bli inkluderade. Sen drar vi igång med en aktivitet som pågår ungefär 45 minuter.
Ca: 20.15 Fika tillsammans. Det kan till exempel vara något bakverk, eller annan härlig fredagsfika.
Ca: 20. 45 Andakt med kort undervisning utifrån bibeln. Lovsång och möjlighet till förbön och samtalsgrupper kommer finnas.
21.30 Här slutar kvällens planerade aktiviteter och andakt. För den som vill så kommer det finnas möjlighet att hänga kvar och spela pingis, spela och annat fram till klockan 23.00.

Vi tror att den nära gemenskapen med varandra och till Gud gör något med oss som människor. Vi blir mer och mer dem vi tror att Gud har skapat oss till att vara. Just därför vill vi på Glorious bygga en kultur där alla ska kunna få ta ägandeskap av fredagskvällarna och få vara som man är.
Tanken med denna lilla gruppen är att man ska få möjlighet att lära känna några lite bättre men också få dela det man har överst på sitt hjärta, om man vill. Vi längtar efter att få träffa och lära känna just dig!

Kontakt: Matilda Waldenvik, matilda.waldenvik@immanuel.nu, 0768554437

Datum

07 okt 2022

Tid

19:30 - 23:00