Barnloppis

Välkommen på en riktigt bra barnloppis där kläder, skor och leksaker är sorterade i storlekar och teman.

Målet är att du effektivt och billigt ska kunna köpa på dig de saker barnen behöver utan att behöva leta eller pruta. Detta samtidigt som 30 % av det du spenderar går oavkortat till det viktiga arbetet för utsatta barn och ungdomar som EFI-fadder bedriver i Rumänien (www.efifadder.se) och som vi som kyrka samarbetat med under flera år.

Fikaförsäljning kommer finnas på plats.

Barnvagnar får inte medföras in i försäljningslokalen, men kan parkeras i fikavåning, en trappa ner.

Någon dag efter anmälan får du ett säljarnummer som du sedan i lugn och ro tillsammans med önskat pris sätter på dina kläder (Frystejp funkar fint!). Under fredagen 4 oktober lämnar du in och sorterar dina varor på borden i vår stora kyrksal.

Den 5 oktober öppnar vi sedan portarna och så passar vi på att främja vår miljö, sparar pengar, uppmuntrar återbruk och samlar in pengar till barn i behov genom att fylla garderoberna inför kommande säsong.

Efter avslutat loppis betalas pengarna ut via Swish eller kontanter till säljarna. Varor som inte sålts hämtas upp på plats under eftermiddagen eller skänks till kyrkans Second Hand-butik för att förvandlas till pengar in i det sociala arbetet som bedrivs i församlingen.

Vid frågor: Lisa Eiderbrant lisaeiderbrant@hotmail.com

Datum

05 okt 2019
Expired!

Tid

09:00 - 14:00

Etiketter

Startsida

Platser

Immanuelskyrkan
Köpenhamnsvägen 3, 217 43 Malmö