ÄRA 20

ÄRA 20 är en lovsångsfestival med Jesus i centrum. En samlingsplats för unga i Sverige där vi tillsammans lyfter blicken och tillber Honom som är värd all ära. Jesus är vår frihet och i hans närhet förvandlas våra liv.

I en tid där livet kastades om för oss alla kom vi till ett läge då vi inte visste om Ära20 skulle bli av. Men vi upplevde att Gud gav oss en ny vision om vad Han vill göra. ÄRA20 teamar upp med lokala församlingar för att göra EN festival på FLERA olika platser SAMTIDIGT. Vi samlas primärt för en sak, att tillbe Jesus. Vi skickar team som kommer för att betjäna era sammanhang. Och Jesus sätter oss i rörelse. Allt för att ära Honom.

Avgiften för hela festivalen är 250 kr (då ingår två mål mat och fika) och betalas på plats vid incheckning med Swish eller kontanter.

I Malmö gäller dagspass. Det innebär att vi tyvärr inte erbjuder övernattning. Vill du ha förslag på platser man kan övernatta på eller behöver hjälp med logi så hör av dig till oss.

Vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer, vilket innebär att vi håller avstånd, vi håller god hygien genom att tvätta händerna och använda handsprit innan måltiderna. Skulle du ha någon form av symtom så måste du tyvärr åka hem i respekt för övriga deltagare.

På grund av att vi har ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller.

Följ länken och anmäl dig nu https://forms.gle/71EprhHf6igdmxN67

 

Har du fler frågor så gå in på ära20.se eller hör av dig till fredrik.lidberg@immanuel.nu, 0702-739943

Datum

28 - 30 aug 2020
Expired!

Tid

17:30 - 13:00

Kostnad

250 kr

Mer info

Läs mer

Etiketter

Startsida

Platser

Immanuelskyrkan
Köpenhamnsvägen 3, 217 43 Malmö
Läs mer