ALPHA ht 22

Vad är Alpha?
Alpha Kursen är öppen för alla intresserade i att upptäcka vad kristendomen handlar om. Det är en plats där människor kan komma och koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet.

Hur Alpha fungerar
Alpha kursen är baserad på små grupper om cirka 8-12 personer, ledda av en eller två värdar vars roll är att underlätta och uppmuntra till samtal. Kurser varierar i storlek och kan hållas under morgonkaffet eller under en lunchrast. Men vanligast är kvällskurser som varar cirka två timmar, så som vi planerar.

Vem är Alpha för?
Gästerna kommer på Alpha kursen av många olika skäl, en del vill undersöka om Gud finns och vissa har frågor de vill diskutera. Många gäster har aldrig varit i kyrkan och andra kan ha gått i kyrkan, men känner att de aldrig haft en personlig förståelse av den kristna tron. Alla är välkomna.

ALPHA KURS veckoformatet
Alpha kursen varar 10 veckor, med en hel-lördag i mitten. Varje vecka börjar med att vi äter något enkelt tillsammans. Sen ser vi på veckans avsnitt/föredrag på ca 20 min, där man får en ny aspekt av den kristna tron varje vecka. Detta följs av en tid för samtal och frågor. Alla frågor är bra, alla frågor är välkomna. Ingen fråga är konstig eller fel.

Det kostar inget att delta i Alpha kursen, men vi är tacksamma för ett bidrag för maten (riktpris 30:-/vecka).
Det kan man swisha på plats.

Hör gärna av dig om du har frågor: kim.brynte@immanuel.nu eller 076-8674931
För att kunna planera mat och grupper (ev. olika språk) önskar vi att du fyller i formulär. Kom och prova på.
Anmälan här

Datum

29 sep 2022
Expired!

Tid

18:30 - 20:30

Etiketter

Startsida