Gudstjänst

Söndagar 11.00

Varje vecka samlas flera hundra personer i alla åldrar för att fira gudstjänst i Immanuelskyrkan. Det är en härligt brokig skara som förenas av en längtan efter att Gud skall bli en större del av livet. I Gudstjänsten riktar vi oss mot Gud men vill också ta emot Jesu livsförvandlande kraft och inspiration.

Det enkla men fantastiska mötet mellan Gud och människa sker i lovsång, bön och undervisning från Bibeln. Vi vill att gudstjänsterna i Immanuel ska vara Jesus centrerade, moderna och präglas av ett relevant budskap.

Vi är en mångkulturell församling där det finns människor som talar många olika slags språk. Därför finns tolkning till persiska och engelska varje söndag. Läs mer om barnens gudstjänst här.

Varje lördag kl. 17.00 samlas många också till en persisktalande samling. Där får man lyssna till en predikan och tillbe på sitt farsi. Efter den samlingen är det alltid fika och gemenskap.

Vi som församling vill att du ska känna dig varmt välkommen på gudstjänst. Gudstjänsten handlar om Jesus – men den är till för dig och mig.

Hitta hit