Barn

Immanuelskyrkan vill vara en församling för alla åldrar. Därför är barnens gudstjänst utformad på ett sätt som är relevant för dem. Vi vill att kyrkan ska vara tillgänglig i alla livets säsonger, därför finns en föräldraläktare där nyblivna föräldrar kan ta del av gudstjänsten och samtidigt möta sitt barns behov. Där finns även rum för de yngsta barnen att äta, leka och låta.

Immanuel & Co

Immanuel & Co är för alla barn som är i åldern 3-8 år. Vi firar en kreativ gudstjänst uppdelat i åldersgrupperna Stjärnan (3-5 år) och Kompis (6-8 år). Barnens gudstjänst innehåller fruktstund, undervisning, bön lovsång och lek. Därefter får barnen välja på olika aktiviteter efter intresse.

Vi vill hälsa på dig och ditt barn innan gudstjänsten börjar. Därför finns barnledare på plats vid kyrktorget för att checka in ditt barn inför gudstjänsten.

XL

XL är vår äldsta åldersgrupp för barn 9-12 år. På söndagar samlas de för en fartfylld gudstjänst med undervisning, kreativ bön, aktivitet och får lyssna till berättelser om hur Gud är med oss i vardagen.

Boost

Även Boost är för barn i 9-12 år. Varannan fredag inbjuds de till en kväll med partystämning! Det bjuds på mat, lovsång, undervisning och aktivitet. Äldre ungdomar från vår kyrka leder kvällen. Vi tror att det är viktigt med relationer mellan generationer, och att det gör övergången för barnen till tonårsgruppen enklare. Datum för BOOST finns i vår kalender.

Barnloppis

Den 8 oktober kl. 8.30-13.30 anordnar vi en stor storlekssorterad barnloppis. Varmt välkommen!
Inträde (20 kr) och 30 % av all försäljning går till EFI-fadders arbete med utsatta barn i Rumänien.

Anmäl dig här!

Vid frågor:
immanuelskyrkansbarnloppis@gmail.com